hello peeps. welcome :) i am farah najwa bt shamshuzaman. fara for short. this is my blog , my diary , and my story , so i feel free to share what i want to. so , just shut up and read okay bebeh. hikhik. and you also can feel free to follow me , thank you ~

p/s : for full story just click at the title :)

terima kasih.

Posted by : farah najwa at Monday, April 18, 2011
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met.



thankyou for making me be LIKE this . thank you for breaking my heart. thankyou for leaving me alone , thankyou for lying to me , thank you so much .
awak , saya dah hilang kata kata. saya dah taktahu nak buktikan apa lagi dkt awak. awak cakap awak sayang saya , tapi awak tipu. kalau awak sayang saya , awak akan pentingkan saya . tapi tak. awak pentingkan lagi BUSY awak tu. saya sabar. for 9 months awak. ego lagi ke saya ? awak cakap awak sayangkan saya , awak percayakan saya , tapi awak cakap saya tipu awak . saya merajuk , awak kisah ke ? TAK awak . awak TAK PEDULI  kan saya. bagi awak kata MAAF tu dah cukup. takpayah pujuk2. itulah awak kan. bila saya marah , awak tahu nak menjawab . saya sabar . dan bila awak rasa balik ape yg saya penah rasa , awak kata saya BALAS DENDAM. saya tak sekejam awak. 



awak , pernah tak awak stalker saya kat fb ? TAK kan. sampai ape yang saya buat kat fb pun awak tatahu. bila saya cakap , " nak tak pasword fb , awak just cakap " takpayah la.
yelah , fb saya tak se HOT awak. bila awak dapat tahu saya ada abang angkat , awak marah . saya nak tanya , awak pernah ambil tahu pasal saya ke ? TAK . awak pernah usha wall saya ke ? TAK. awak pernah tahu ape yang ade dalam inbox saya ke ? TAK. awak tahu emel fb saya ? TAK . ape yang awak tahu pasal saya ? " title GF kepada AZRUL AMERAN. itu je kan? ape maksud GF hah bagi awak ? 
awak panggil adik angkat awak BBY , awak save name dia SAYANG , saya diam. saya merajuk , awak marah saya. saya sabar. awak panggil perempuan lain SAYANG , saya sabar , ego lagi ke saya ?


sayang awak pada saya hanya pada mulut , sayang awak pada saya hanya ketika awak keseorangan. kan awak ? jgn menafikan. saya tak pernah mintak awak bagi saya emas , saya tak pernah mintak awak bagi saya duit tiap2 hari . saya tak pernah mintak awak belikan macam2 . topup pun saya ganti balik , sebab saya thu awak ungkit. kan? saya ingat awak . saya pendam. sebab saya nak awak berubah . saya mintak satu je , PERHATIAN. 9 bulan saya tunggu awak bagi ITU kat saya. tapi apa yang saya dapat , nothing. saya sabar je. dalam seminggu ada 7 hari , 6 hari awak kerja . pagi petang . malam awak fb , atau hangout. saya biarkan. hari ahad pun awak hangout. ingat kan malam untuk saya , rupanya tak. awak pentingkan lagi fb awak . saya ? awak biarkan. bila saya marah , awak baru tahu nak berubah , tp hanya seketika.



Nothing hurts more than realizing he meant everything to you and you meant nothing to him
memang betul kata orang , jangan cabar kesabaran manusia. HAHA . if lelaki lain yang boleh mempertahankan perhubungan mereka , even gf dia mintk break berpuluh kali , tapi AWAK tak. kan? sebab , awak boleh cari lain. memang ini yang awak nak kan? saya baru nak uji betapa sayangnya awak kat saya , rupanya awak dah buktikan yang awak TAK PERNAH SAYANGKAN saya . awak TIPU. ini awak cakap awak buat sebab sayang?
if awak sayang , awak takkan lepaskan saya . awak akan cari saya. 
saya tak mintak awak menangis kerana saya , saya tak mintak awak jerit kat satu dunia yang awak sayangkan saya , cukup sekadar awak pentingkan saya . dan awak tahu saya ni siapa. if awak memang tak sayangkan saya , kenapa awak tak cakap? awak sengaja nk tengok saya TERSEKSA kan?


Once upon a time I was falling in love with you, but now Im falling apart :(



In my dreams you're mine forever,just in my dreams awoi . 
and awak menang awoi , saya memang TERSEKSA. cukup terseksa. awak taktahu sebab awak tak pernah ambil tahu. saya delete awak dari fb sebab saya nak tengok ,awak cari tak saya , TAK. awak pentingkan EGO awak tu. takpe. saya tak kisah. saya redha. sekarang baru saya tahu , saya ialah NOBODY dalam hidup awak. dalam hidup awak , yang paling penting , EGO. takpe. saya tak menyesal kenal dgn awak. at least saya sedar awak mcm mane kan. awak jangan risau , saya takkan menangis utk lelaki mcm awak . cukup sekali sy dah menangis , saya takkan membazirkan air mata saya untuk awak . awak jgn risau okay.
Cry as I may these tears won’t wash you away.
Tears are words the hard can't express.
and lastly awoi , thanks. for that video. saya sangat menghargainya. dan saya akan berterima kasih jugak if awak padam. buanglah awoi. saya dah taknak ada kenangan dgn awak. saya dah taknak terseksa. saya nak hidup gembira jugak.
It's amazing how someone can break your heart and you can still love them with all the little pieces.
 manusia buat silap , and kesilapan TERBESAR saya adalah menyayangi awak !
many people said to me , Listen to your heart before you tell him goodbye 
and awoi , i am listening to my heart
The best way to mend a broken heart is time and girlfriends.
i do have friends who always besides me , so i dont worry about losing someone USELESS like you.
Loving you was my favorite mistake !

p /s : awoi , saya tak mintak awak untuk buat ape yang saya nak. cukup sekadar awak baca. and please. ini hanya satu luahan hati. thankyou :)



You never know what you have until its gone :)
The worst feeling in the world is giving all the love you have and knowing it will never be returned.


terima kasih untuk segalanya , and now i am walking , awayy from you .  :)






thanks for everything.




 farah najwa :)


3 pengkritik:

զιɛℓαʓмαи said...

sabar jela. lelaki mmg mcm 2. but im sure die akan cari awak balik. the situasion same goes with me. im waiting for 3 years for the attension! but xpenah dapat. alhamdulillah kekal sampai skrg. sume berkat kesabaran saya tempuh segalanya. sabar segalanya.. hope awak sabar oke. kalau betul die syg awak. die akan cari awak balik. xkira la mcm mne pown ego die. lelaki mmg suke bila tengok perempuan down! so sabar oke. jgn tunjuk kelemahan pmpuan kat die. lagi satu.kalau jodoh awak. xkemana :) hope awak TABAH! go girl! :D

farah najwa said...

thanks dear. but awoi not like yours.hehe. okay :) you too

BabyMonster said...

i love jauwad..HAHA

Post a Comment